Gesyad Genel Kurulunu yaptı

Gemlik’te sosyal hayata verdiği önem ve yapmış olduğu çeşitli projelerle öne çıkan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD) olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Gemlik Bölge Parkında düzenlediği Genel Kurulda, yeni yönetimiyle yoluna devam edecek derneğin sonraki dönemde de çalışmaları sosyal hayat üzerine olacak.

Gemlik Bölge Parkında yapılan Genel Kurulda tekrar başkanlığa Şükrü Deviren seçilirken yönetimi; Şükrü Deviren, SedaKara, Semra Yurtsev Özengen, Ahmet Gültekin, Kazım Bulut, Hasan Göçer, Hamit Alkan, Baki Çatıkkaş, Emre Aydoğdu, Mehmet Pekdemir, Mehmet Yılmaz isimlerinden oluştu. Yedek üyelerde, Muhammet Bekar, Fehim Yılmaz, Kadir Bayram, Mehmet Can isimleri yer aldı. Denetim Komisyonunda ise; H.Yener Şen, Nevim Özer, Beşer Acar, Raci Sırdöker ve Tolga İlci isimleri görev aldı.

Genel Kurul sonrasında söz alan Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Derneğimiz hayata başladığı günden itibaren çok sayıda sosyal etkinliğin sahipliğini veya proje ortaklığını yapmıştır. Bu anlamda bizlere destek olan, yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ederiz. Bizler, genel kurulumuz ile yönetimimizi zaten bizimle birlikte hareket eden arkadaşlarımızla güçlendirdik. Amacımız, daha fazla proje yaparak Gemlik’e daha çok katkı sağlamaktır’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.