MHP Gemlik’ten Genel Merkez Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Yönetimi, MHP Genel Merkezini ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı ziyaret eden ilçe yönetimi, genel merkezde çeşitli temaslarda da bulundular.

İLK ZİYARET BAŞBUĞ’UN KABRİNE

MHP Gemlik İlçe Teşkilatının Ankara’da ilk durağı MHP’nin kurucu genel başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettiler. Türkeş’in mezarı başında dua eden MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve ilçe yönetimi, arından MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın konuğu oldular. Gemlik ve Bursa’ya olan ilgisi ve alakasından dolayı Büyükataman’a teşekkür eden ilçe yönetimi, çalışmalarında da başarılar diledi.

BAHÇELİ; ‘’GEMLİK’E GELECEĞİM’’

Ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen MHP İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları Bahçeli’ye tuğra armağan ettiler. Bahçeli; ‘’Gemlik ile yakından ilgileniyoruz. Yerel seçimlerde de, Bursa’da başarı beklediğimiz ilçelerin başında Gemlik geliyor. Gemlik ilçe teşkilatı, geçtiğimiz seçimlerde kıl payı kaçırdıkları Belediyeyi yeniden bizlere kazandıracaktır. Biz de önümüzdeki süreçte Gemlik’e gelecek ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.