Gemlikspor maçında saha karıştı

Birinci Amatör Kümede mücadele eden Gemlikspor grubun dönüm maçında Hacivat ile karşılaştı.

Gemlikspor, son 10 dakikaya 2-1 üstün girdi. Maç boyunca oyuna müdahale eden Hacivat taraftarı, Gemlikspor’a karşı puan alamayacağı fark edine daha da öfkelendi. Son 10 dakikaya girildiğinde hakem kararlarına tepki gösteren taraftar, ilk olarak polis ile karşı karşıla geldi. Ardından sahaya yabancı maddeler atıldı. Tribünler iyice karışınca, hakem maçı tatil etti.

HÜKMEN 3 PUAN ALABİLİR

Müsabaka yarıda kalınca, önde olan Gemlikspor’un hükmen 3 puan almasının en öncelikli ihtimal olduğu üzerinde duruluyor. Taraftar olaylarından dolayı Hacivatspor’un ceza alması da gündemde.

Gemlikspor cephesinde, yaşanan olaylardan dolayı herhangi bir hasarın olmadığı da kaydedildi.

AYDIN; GEMLİK’E DÖNÜYORUZ

Konu ile alakalı açıklama yapan Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın; ”Maç boyunca takımımız üstündü. Bu da rakip taraftarı gerdi. Maçın başından itibaren kötü tezahüratları dinlemek zorunda kaldık. En son taraftar polis ile karşı karşıya geldi, ortalık bir anda karıştı. Müdahale devam ederken sahaya girilmesi ve yabancı madde atılması sonrasında hakem maçı tatil etti. Müsabakanın lehimize sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Teknik heyet veya oyuncularımızda hiç bir sorun yok. Gemlik’e dönüyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.