Adanır Lojistik Kazasız 10. Yılını kutladı

Bölgenin köklü nakliye firmalarından Adanır Lojistik, Castrol ile 10 yıldır kazasız çalışmasını kutladı. Gemlik Ramada Otel’de yapılan kutlama yemeğine, şirket yönetimi, Castrol Yönetimi, şirket çalışanları, aileleri ve davetliler katıldı.

Sunuculuğunu Bekir Bayırlı’nın yaptığı programda, ilk sözü şirket genel müdürü Yücel Adanır aldı. Yücel Adanır; ‘’Adnan Adanır’ın bize bıraktığı bayrağı taşımak için yol çıktık. 10 yıl kazasız geçirdik. Hedefimiz 20’nci yılımızı da kutlamaktır. Bu anlamda, sürücü arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim’’ dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Adanır ise; ‘’1980’li yıllarda Türk Petrol ile başlayan taşıyıcılığımız, Kocaeli tesislerine Castrol ile devam eden birlikteliğe dönüşmüştür. 2000 yılından sonra ise BP Gemlik tesislerinde çalışmamız devam etmiştir.

Adanır Lojistik, BP’nin kurumsallık, kalite ve SEÇ anlayışını kısa sürede benimsemiştir. Faaliyet alanı ile ilgili kurumsallığa ciddi yatırımlar yaparak, firmanın profesyonel kadrolar tarafından yönetilmesi adına büyük adımlar atmıştır. 2006 yılında ‘’Kalite Yönetim Sitemine Geçiş’’ sürecini başlatmıştır. İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini almıştır. 2010 yılında İSO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönerim Sistemi belgesini de almıştır.

Adanır Lojistik, 24 Ekim 2007 – 24 Ekim 2017 tarihleri arasında 10 yıl boyunca 7 milyon km yol kat etmiş, 107 milyon litre dökme ürünü BP – CASTROL müşterilerine ulaştırmış ve süreçte hiç kaza yaşamamıştır’’ şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Şirketin Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı Adnan Adanır, ‘’Böyle gurur verici bir gecede, kazasız onuncu yılımızda sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Uzun yıllardır hizmet verdiğimiz BP ile birlikteliğimizi böyle bir başarıyla taçlandırdık. Benzer çok sayıda başarıya da imza attık. Atmayı da sürdüreceğiz’’ dedi.

Programda BP adına da BP CF Müdürü İlker Cavlak ve BP Madeni Yaş Gemlik Tesisi Müdürü Kutsi Dönmez de söz alırken, gece 10 yıl kazasız geçirilmesinde görev alan personel ve sürücülere plaket verilmesiyle devam etti. Program pasta kesilmesiyle son buldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.