İstanbul Meydan Tiyatrosu Gemlik’te Sahne Aldı

İstanbul Meydan Sahnesi Tiyatrosunu, Manastır Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahne aldı.  Ünlü oyuncular Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan’ın oynadığı ‘‘Vay Sen Misin Ben Olan’’ isimli tiyatro oyunu, Gemliklilerden büyük ilgi gördü.

Manastır Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro ya katılanlar da, keyifli zaman geçirdi. İki 2 perdeden oluşan komedi, aynı zamanda izleyenleri kahkahaya boğdu. İki arkadaşın birlikte planlayıp gerçekleştirdiği hırsızlık sonucunda yaşananları iki farklı şekilde anlatan oyunda, oyuncuların performansı alkış toplarken oyun sonunda Gemlikli tiyatro severler oyuncuları ayakta alkışladı.

Vay Sen Misin Ben Olan isimli oyunun sonunda, oyunun yapımcısı Faruk Sofuoğlu kısa bir konuşma yaptı. Sofuoğlu, “Bizler Gemlik’e devamlı geliyoruz. Burada tiyatroya, sanata olan ilgi çok güzel fakat sanırım biraz yetersiz. Gemliklilerin bu ve benzeri etkinliklere daha çok katılım göstermesini bekliyoruz. Bizler de Gemlik’te bu ilgi ve alakayı gördüğümüz sürece her zaman gelmeyi çok istiyoruz. Çünkü çok güzel bir seyirci var burada. Gemlik’te gerçekten tiyatro seyircisi var. Onun için Gemlik’in bizde ayrı bir yeri var. Oynadığımız tüm oyunları burada sizlerle de paylaşıyoruz.” dedi.

Oyun sonrası GemlikLife İmtiyaz Sahibi Serkan Kaynar Faruk Sofuoğlu’na çiçek takdim etti. Sofuoğlu’da Kaynar’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.