MHP Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu – Gemlik Manşet Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Kadın Kolları, kahvaltıda üyeleriyle bir araya geldi. Manastır Şelale Çay Bahçesinde yapılan kahvaltı programına MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da katıldı.

MHP’li kadınların tamamen evde yaptığı ürünlerle verilen kahvaltının ev sahipliğini yapan Kadın Kolları Başkanı Hale Kapyalı, Gemlik’te MHP’den beklentilerin farkında olduklarını ifade ederek; ‘’Önümüzde yoğun bir süreç oluşacak. Bizler de, bugünden ekibimizle bir araya gelerek bağı artırmak istedik. Önümüzde bizi bekleyen seçimlerde de, MHP’nin başarılı olması için kadınlar kritik noktadadır. Bizler de, şimdiden çalışma ekiplerimizi oluşturarak sürece hazırlanacağız’’ dedi.

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ‘’Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gemlik’te Ana Muhalefet Partisi konumundayız. Küçük bir oy oranıyla Gemlik Belediyesine kaybettik. Kısa zaman içinde yerel seçimler olacak. Gemlik’te geçen dönem yarım bıraktığımız işi tamamlamak istiyoruz.  Sizlerin desteği bu anlamda önemlidir. İnanıyoruz ki, MHP’li bayanlar özveri ile çalışırsa, açık ara belediyeyi kazanırız. Sizin faaliyetlerinden son derecem memnunuz, elimizden geleni yapmaya da hazırız’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.