Başkan Çelik’e Gemlik’ten teşekkür

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve meclis üyeleri, Kayseri ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e de konuk oldular. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gemlik heyetini makamında karşılarken, Kayseri’de yaptığı çalışmalar ile alakalı bilgi verdi.

İlk olarak söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Yoğun temponuzda, ani ziyaretimi kabul ettiğiniz ve bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Şirketlerinizin bizim de vaadimiz olan bisiklet sistemini ürettiğini öğrendik, bu nedenle ani bir ziyaret programı hazırladık. Kayseri ülkemizin parlayan yıldızı, aynı zamanda belediyecilikte pek çok kişini de örnek gösterdiği bir ilimiz. Gemlik çok göç almış bir bölge, kültürel farklılıkların yanında yapı stoku bizleri zorluyor. Bizler, yine de en iyisini yapmak istiyoruz’’ dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise; ‘’Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bizler pek çok imkanı sağlıyoruz. Gemlik’in de bizi tercih etmesi ve bilgi alması bizleri memnun ettik. Her hafta farklı bir birimimiz, bir belediye ile paylaşım yapıyor. Bizler de, bundan memnun oluyoruz çünkü bu memleketin her yeri bizim’’ şeklinde konuştu.

Başkan Çelik son olarak, Gemlik Belediyesi ve Engelli Rehabilitasyon uygulaması ile alakalı da Gemlik Belediyesinden bilgi aldı. Hukuki altyapısı ve Gemlik’te yapılan uygulamayı, kendi bünyelerinde oluşturacakları bakım evi ile alakalı incelemek istediğini belirten Çelik’e, Refik Yılmaz da prosedürü anlattı. Ziyaret sonunda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e Gemlik Zeytini ve zeytinli çikolata armağan etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.