Balıkçılar Derneğinden organizasyon

Gemlik’te yakın zaman önce kurulan Balıkçılar Derneğinin yaptığı faaliyet ilgi gördü. Üniversite girişinde yapılan faaliyete Tarım’dan sorumlu Bursa Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve belediye müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Bursa Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü dümende Izgara balık ikramı öncesinde balıkçı teknesi ile Gemlik sahil turu atıldı.  Balıkçı Teknesinin dümeninde ilk olarak Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz geçti, bir süre sonra da dümeni Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü aldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Balıkçıları ve ailelerini de programa davet etti. Etkinlikte söz alan Gemlik Belediye Başkanı; ‘’Gemlik’teki Büyükşehir Belediyemiz ve Bakanlığımızın da desteği ile körfezde önemli bir temizlik hareketi başlattık. Şimdi sahillerimizde farklı balıklar da bulunuyor. Balıkçılarımız da, Gemlik’in ve denizlerimizin değerini bilerek hareket ediyor. Derneğimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Balıkçı Teknesi ile yapılan gezi sonrasında, katılımcılara palamut, çipura ve istavrit ikramı yapıldı. İkramda Vali Yardımcısı Göncü ve Başkan Yılmaz da ızgaranın başına geçerek vatandaşlara yapılan ikrama katıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.