ŞAMPİYON SPORCULARA BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyespor yönetimi, Belediyespor’un şampiyon sporcuları ve aileleri le,düzenlediği Birlik ve Beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen programa, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyespor Kulüp Başkanı ve Meclis üyesi Ömer Uslu, Meclis üyesi Turgut Durmuş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, sporcular ve aileleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını Gemlik Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Uslu gerçekleştirdi. Uslu, “2009 yılında kurulan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Futbol, Karate Judo, Yüzme, Satranç Güreş, Atletizm, Tenis branşlarında resmi olarak müsabakalara katılmaktayız. 8 branşta mücadele eden Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 900 lisanslı ve 600 lisans bekleyen sporcu ile birlikte toplamda 1500 gencimize hizmet etmekteyiz. Kulüp felsefesi olarak bizler öncelikle toplumun kanayan yarası olan uyuşturucu alkol kavga dövüş ortamından ve kardeşlerimizi kötü insanların kontrolünden uzak tutmaktır. Gemlik’te spor yapmak isteyen gençnesile bu imkanı sunmak, il ve il dışında başarılı olmalarına katkı sağlamaktır. Futbol, atletizm, güreş, judo, karate, yüzme, satranç, tenis branşlarımızda Kulüp olarak katıldığımız tüm müsabakalarda İl Şampiyonlukları Türkiye Şampiyonlukları ve Uluslararası platformlarda Avrupa başarıları elde ettik. Hem spor yapmayan çocuğumuz kalmayacak hem de müsabık olduğumuz her branşta başarılı olarak dereceler elde etmeye devam edeceğiz. Bu başarılara ve Gemlik’teki genç kardeşlerimize büyük imkan sunan Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her şeyden önce evlatlarımızın spor yapmalarını sağlamayı amaçladık. Bunu gerçekleştirirken eğer doğruları yaparsak başarı zaten kendiliğinden gelmiş oluyor. Biz de kulüp olarak görevimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Gemlik Belediyesi gençlik ve Spor Kulübü yönetimi olarak hazırlamış olduğumuz bu anlamlı geceye dahil olan antrenörlerimize, sporcularımıza ve sporcu ailelerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmazda anlamlı organizasyonda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Gemlik Belediyesi olarak gençlerimizin eğitim hayatlarını sürdürürken, diğer taraftan da sporla iç içe olmalarını, fiziki gelişimlerini sağlamalarının yanı sıra örnek birer bireyler olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak gelecekte deÜlkemizi daha güzel platformlarda temsil etmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz. 1.500 sporcu kardeşimizbirçok branştabaşarılı bir şekilde, hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil ediyorlar. Biz de Gemlik Belediyesi olarak sporcu gençlerimize, kardeşlerimize Gemlik Belediyesi olarak her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Böylesine güzel bir atmosferde bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Başta kulüp yöneticilerimiz olmak üzere hocalarımıza, sporcularımıza sizlere saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, U-19 Klasman, U-14 Elit ve Bölgesel Kulüpler Kros Liginde şampiyon olan sporcuları tek tek tebrik ederek, kupaları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.