Mimarlarda yeni dönem

Gemlik Mimarlar Odasında, iki dönemde Mimarlar Odası Başkanlığını yürüten İlyas Yüce, bu dönem yerini gençlere bıraktı.

Gemlik Gürle İş Merkezinde bulunan Mimarlar Odası Gemlik Temsilciliği binasında yapılan 14’üncü olağan kongrede, divan başkanlığına Mimar Osman Turan seçildi. Divanın oluşması sonrasında Saygı duruşuyla başlayan genel kurulda, raporlar okundu. Okunan raporlar, katılan Mimarlar Odası üyeleri, raporları oy birliği ile kabul etti.

Genel kurulda söz alan eski başkanlardan Kenan Çakır; ‘’Bu kadar zorluk ve baskı altında devam etmek önemlidir. Görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi. Arzu Karataş ise; ‘’Bu dönemki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm imkansızlıklara rağmen, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar’’ dedi.

İlyas Yüce ise; ‘’Odayı ayakta tutacak olan yine bizleriz. Genç arkadaşlarımızın görev istemesi de, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gemlik’te odanın yaşatılması görevimizdir. Bizler de elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

Osman Turan; ‘’Odanın yaşaması bizler için önemli. Bu odada güzel zamanlarımız oldu. Önemli görevler alarak mühim işleri çözdük. Odamız, bizim onurumuzdur. Bu nedenle odamıza sahip çıkmak zorundayız’’ şeklinde konuştu.

Yapılan seçimde, tek liste aday oldu. Buna göre Hacer Elif Yiğit, Pınar Taş Ateşli, Betül Arı, Kenan Karakaş ve Yücel Doğan yeni dönemde Mimarlar Odası yönetimine seçildiler. Seçilen yönetim ilk toplantı sonrasında aralarından bir başkan belirleyecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.