İşkur’dan Aunde ziyareti

İşkur Bursa İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Müdür Yardımcısı Mehmet Çiftçi ve Gemlik Müdürü Ünver Ünver işyeri ziyaretlerini sürdürüyor.

Gemlik Serbest Bölge’de bulunan Aunde firmasını ziyaret eden İşkur heyetine, İşkur personeli de dahil oldu. İş yerinde incelemeler yapan İşkur Müdürleri, öğlen yemeğini de işçilerle beraber yediler.

Yemek sonrasında Genel Müdür Ertuğrul Düzce ve Genel Müdür Yardımcısı Behiç Urun ile sohbet eden İşkur müdürleri, işleyiş ile alakalı da bilgi aldılar.

Müdür Düzce; ‘’Biz iş hacmimizi büyüttük. Gemlik ve Bursa’nın yanı sıra, Karamürsel’e kadar servis de çıkarttık. Yeni otoban sonrasında, iş gücümüze de doğrudan kazanç sağlamış olduk. Önceliği yine de Gemlik ve çevresine veriyoruz. Buradan gelen başvuruları da ona göre değerlendiriyoruz.

Geçtiğimiz gün meydana gelen kaza, her ne kadar üzücü olsa da, bizim ürettiğimiz koltukların daha büyük bir felaketi önlediğini öğrenmek ve bu konuda firmaların bizlere teşekkür etmesinden onur duyduk. Birkaç kişinin hayatını daha güvenli hale getirdiysek, bizler amacımıza ulaşmışız demektir. Biz kurumsal bir firmayız ve işyerimizde disiplin ve kurumsallığa öncelik veriyoruz’’ dedi.

İşkur Bursa İl Müdürü Feyzullah Türkmen ise; ‘’Firmanıza yaptığımız ziyarette, güvenliği ön planda tutmanız ve çalışma ortamının uygunluğu dikkatimizi çekti. Firmanız tüm çalışmalarımıza katılıyor. İstihdam fuarımızda da yanımızda yer aldınız. Bir de fabrikanızın havalandırması dikkatimizi çekti. Bu anlamda da örnek bir iş yerisiniz. Sizlere teşekkür ederim’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.