Kastamonulular Gemlik’te toplandı

Bursa Kastamonulular Federasyonu, her ayın ilk perşembesi gerçekleştirdiği toplantıda Gemlik’te bir araya geldi.

Kastamonulular Derneği Gemlik İlçe Başkanı Cafer Çevik’in ev sahipliğini yaptığı Gemlik Süteks Çiftlik Izgara’da verilen yemekle gerçekleştirilen programa Federasyon Başkanı İsmail Tiftik, Kasiad Başkanı Cüneyt Çalılık, Mudanya İlçe Başkanı Ayşe Evirgen, Yıldırım İlçe Başkanı Arif Çorapçı, Nilüfer İlçe Başkanı Oğulcan Tiftik ve Gemlikli Kastamonulular katıldı.

Programda selamlama konuşmasını yapan Gemlik İlçe Başkanı Cafer Çevik; ‘’Kastamonulular  olarak her ay toplanarak ileriye dönük değerlendirmeler ve gündem değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Hemşerilerimizi Gemlik’te konuk etmekten mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Ardından söz alan Federasyon Başkanı İsmail Tiftik Kastamonu’nun kültür başkenti seçilmesi ve Kudüs sorunu ile alakalı konuşma yaptı. Tiftik; ‘’Kazakistan’da yapılan 35. Daimi Konsey Toplantısında 2018 yılı Türk Dünyası Kültür Başken Kastamonu seçilmiştir. Yapılan seçim biz Kastamonulular için de gurur kaynağı olmuştur.

Amerika Birleşik Devletlerinin Kudüs’ü İsrail’in Başkenti olarak tanıyan kararını kınıyoruz. Kudüs Filistin’in başkentidir.’’ Dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.