Sanal Gerçekler ayakta alkışlandı

Sezer Soykök’ün yazdığı, Sezer Soykök ve Ebru Sarıtaş’ın oynadığı Sanal Gerçekler Gemlik’te sahnelendi. Gemlik Manastır Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelen oyun, Sanal Gerçekler’in bu tiyatro sezonundaki ilk oyunu olma özelliğini de taşıyor.

İki perdelik oyuna CHP Gemlik İlçe Yönetimi, eğitim camiasından çok sayıda isim katıldı. Salonun büyük bölümünün dolduğu gözlenen oyunda, İnternet üzerinden tanışan ve kısa süre sonra evlenen çiftin hikâyesini konu ediyor. Evliliklerinin altıncı aylarından bahseden oyun, duygu geçişleri ve mizahi yapısının ağır basmasıyla dikkat çekti. Oyun, abartıya kaçmadan ilişkilerin genelinde yaşanan sorunları ve diyalogları içeriyor. İki çiftin birbirine alışma evresini de mizahi yönle aktarırken, duygulandıran bölümleri ve sürpriz finaliyle de ilgiyi üzerinde topladı. Oyun, sürekli alkışlarla kesildi.

Oyunun sonunda oyundan belli bölümleri çıkarılmasının istenmesine sitem eden Soykök; ‘’Bazı sıkıntılar yaşandı. Bizim duruşumuz var. Biz orijinal oynamaya çalıştık. Sizlerin de değerini yok sayamazdık. Oyunu, çok değiştirmeden oynadık. Biz ustalarımızdan bunu öğrendik, umurumuzda da değil’’ dedi. Oyunun sonunda rahatsız olunan bölüm olup olmadığını da seyircilere soran Soykök, izleyenlere teşekkür etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.