Işık’tan Muhtarlara Veda Yemeği – Gemlik Manşet Gazetesi

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, Gemlik Süteks Çiftlik Izgara’da Gemlik’te bulunan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya İlçe Başkan Yardımcıları Yaşar İslam ve Ali Aykut Türe de katıldı.

Dönemi içinde, sürekli muhtarlarla irtibat halinde olan Ak Parti İlçe Başkanı, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, ilçe başkanlığı ile alakalı konulara da değindi. Işık; ‘’7 yıllık aktif, 3 yılı da ilçe başkanlığı olan görev süremizin yakında sonuna geleceğiz. Bir iki gün içinde de, yeni ilçe başkanımızla Ankara’dan dönmüş olacağız. Biz de emaneti aldığımız gibi, bir kardeşimize devredeceğiz.

Vedalaşma sürecimde ilk toplantımı siz muhtarlarımızla birlikte yapmak istedim. Katıldığınız ve bugüne kadar bana verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Her süreç kendi içinde değerlendiriliyor. Biz ilçe başkanlığımız döneminde, sizin taleplerinizle hareket ettik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, yapamadıklarımız da oldu.

Gemlik zor bir yer. Hem kozmopolit yapısı, hem imar durumu, hem yerleşimi ile alakalı zorlukları var. Gemlik’te yaşam çok hızlı akıyor. Bu sürece uyum sağlamaya çalıştık.

Gemlik’te zaman çok hızlı akıyor. Ben sizlerle çalışmaktan memnun oldum. Sizlere hakkım varsa helaldir’’ dedi.

Ardından söz alan Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik; ‘’Görev boyunca bize ve mahallelerimize gösterdiğiniz önem ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler, sizinle çalışmaktan son derece memnun olduk’’ şeklinde konuştu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şube Başkanı Necmettin Şanlı; ‘’Göreviniz boyunca ilçe, partiniz ve ülkemize önemli katkılarınız oldu. Sizleri daha iyi yerlerde görmeyi diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.