Ak Parti’de aday Yaşar İslam

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığının belirlenmesi aşamasında nihayet sonuca ulaşıldı. Ankara’ya giden üç isimden Yaşar İslam, Aralık sonunda yapılacak olan ilçe kongresinde Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Adayı olacak.

ZAFER IŞIK DA ADAYLARA EŞLİK ETTİ

Ak Parti’den Yaşar İslam’ın dışında Ali Aykut Türe ve Murat Yavuz da ilçe başkanı aday adayı olarak Ankara’ya davet edilmişti. Sabah saatlerinde Gemlik’ten yola çıkan üç isme, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık da eşlik etti.

Akşam 16.30 civarında Gemlik adaylarının görüşmeleri sona ererken, üç aday adayı ve ilçe başkanı Zafer Işık birlikte Gemlik’e hareket ettiler. İsmin belirlenmesiyle, kongre çalışmaları ve liste görüşmelerin hızlanacağı tahmin edilirken, sürecin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

İslam, ‘’Gemlik’in ve genel merkezimizin bize olan teveccühüne teşekkür ediyorum. Bize güvenenleri karşılıksız bırakamazdık. Gemlik’in önceliklerinin ve beklentilerinin farkındayım. Buna göre çalışacak, istişare yoluyla karar alacağım. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, bu şekilde davranarak ülkemizin iç ve dış ihanetlerden savunmuştur. Bizler de, genel başkanımızın temsilcisi olarak, aynı şekilde hareket edeceğiz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.