MHP’den CHP’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen ilçe başkanı Cemil Acar’a ve yönetimine yapılan ziyareta, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi de katıldı.

Ziyarette ilk sözü alan Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Uğur başkan döneminde, olumlu bir süreç geçirdik. Gemlik’in meselelerini birlikte gündeme getirdik. Yeri geldi, Gemlik için kapı kapı gezdiğimiz de oldu. Bu dönem de uyum içinde çalışacağımızı düşünüyoruz. Gemlik bizim için önemli. Bizim başka memleketimiz yok. Gemlik’in faydasına konulara destek olacağız’’ dedi.

Cemil Acar ise; ‘’Yerelde siyaset yapıyoruz. Genelin gerçeklerini göz önüne alarak, yerel meselelere de müdahil olacağız. Kongreye de iştirak ettiniz, hem kongre hem de bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Halk için bir araya gelmeye tabii ki devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

ÖZCANBAZ; İMARDA İŞLER YÜRÜMÜYOR

Ziyarette konu son olarak 1 Ekim’de yürürlüğe giren Tip İmar Yönetmeliği ve Gemlik Belediyesinde bekleyen dosyalara çözüm bulunmamasına geldi. İlk sözü alan MHP İlçe Başkanı Özcanbaz; ‘’İmarda işler uzun zamandır hiç yürümüyor. Memurlarla iş yapmak için pohpohlamak lazım. Kanunen başvuruların 15 gün içinde cevaplanması ve eksiklerin söylenmesi gerekir. Oysa, 15 günde imardan cevap almak mümkün değil. Meclisten karar almak istiyorlar. Meclis kararları yönetmeliğin önünde değildir. İmar Müdürü bu konuda imza da atmamış. İmar müdürümüz aynı zamanda Gemtaş’ın da müdürü olduğundan, orada daha önemli işleri var sanırım’’ dedi.

ACAR; MAYIS AYINDAN BERİ BEKLEYEN EVRAKLAR VAR

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise; ‘’Gemlik Belediyesi zamanında çalışarak işlem yapmadı. Yıldırım Belediyesi meclise getirmeden sorumluluk aldı. Nilüfer ve Mudanya belediyesi ise zaten bu duruma hazırlıklıydı. Gecikme olmadı. 5 ayda proje ruhsata dönüştürülmez mi? Kendi eksiklerini bizimle kapatmak istiyorlar. Zamanında çalışmamalarının nedenlerini anlatmalılar’’ ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.