Ünlü CHP Kadın Kollarına Aday

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nda 5 Ocak’ta yapılacak. Kadın Kolları kongresi öncesinde Mali Müşavir Mehtap Durmuş Ünlü adaylığını açıkladı. Ünlü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

”Sevgili dostlar, İnanın ki büyük düşüneceğiz, beraber büyük işler başaracağız. Ben inanıyorum. Ve tüm ilçe örgütümde bu inancı görüyorum.

Evet değerli arkadaşlar önümüzde yerel ve genel seçimlere bir yıldan fazla bir süre var. Ben size söz veriyorum. Bir yıl boyunca çalmadık kapı gitmedik köy bırakmayacağız. Hep beraber sahaya ineceğiz ve partimiz bu seçimi ülkemiz için kazanacak. Bu süreçte en büyük görev biz değerli kadınlara düşüyor.

50 yıldır yaşadığım Gemlik’in senelerdir bir adım ileri gitmemesinden derin bir üzüntü duyuyorum Gemliğimiz Bursa’nın en uzun sahil şeridine sahip olmasına rağmen bu özelliğini değerlendiremeyen bir ilçe. Tarihi ve coğrafi yapısı bu kadar büyük olan bir ilçenin siyasi amaçlar uğruna hor kullanılmasını hem bir Gemlikli, hem de bir siyasetçi olarak itirazım var.

Bu nedenle; CHP Gemlik İlçe Başkanlığımız, Gençlik Örgütümüz ve seçilecek Belediye Başkan adayımız ile birlikte bu süreçte kadın örgütümüze liderlik ederek daha etkin çalışmak için aday oldum.

Gemlik Sevdalısı olduğum için aday oldum.Daha iyi hizmet edeceğime inandığım için aday oldum.Demokrasiye inandığım için aday oldum.Gemliklinin dürüst ve ş effaf bir yönetimi hak ettiğini inandığım için aday oldum. Şehrime olan borcumu ödemek için aday oldum. Hepinizi saygı ile selamlarım.”

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.