Daire Fiyatına Umurbey’de Müstakil Villa

Gemlik’in Umurbey Mahallesinde, deniz manzaralı sıfır müstakil ikiz villalar şok fiyatla satışa sunuldu. Emin İnşaat güvencesi ile satışa sunulan ikiz villalar, Umurbey Leman Teyze Çay Bahçesinin alt bölümünde, çocuk parkının altında bulunuyor.

İki müstakil villa da deniz manzarası bulunuyor. Arka cephe ise yeşil alana bakıyor. 170 metrekare büyüklüğünde bulunan iki villa da dublex + çıkma bulunuyor. İki villa da kendine özel kapalı garaj yer alıyor.

Villalar; mebran mikrolamine kapılar be mutfak dolapları, garaj kapılarına otomatik kumanda, ahşap iç merdivenler, birinci sınıf granit fayanslar, Jotun dış cephe kaplaması ila dikkat çekiyor. Ayrıca odalarda laminant parke, saten boya, Viko elektrik prizleri kayıt özellikli güvenlik kameraları, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de bulunuyor.

Yapımı henüz tamamlanan villalar, gün itibari ile satışa sunuldu. Villaların ayrı ayrı satış bedelleri ise 320 Bin TL olarak belirlendi. Gemlik’in yeni yerleşim bölgeleri ve Umurbey’de daire fiyatlarının yükseldiği bu dönemde, cüzi fiyata kaliteli malzeme ile yapılan müstakil villaya sahip olmak isteyenler için

İrtibat numarası; +90 534 708 75 00

GALERİ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.