Gesyad’dan Huzurevinde Konser – Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD) çocuklar ve yaşlılara yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. GESYAD Bursa Büyükşehir huzurevinde emektar vatandaşların konuğu oldu.

2017 yılını yaklaşık 20 etkinlik ile tamamlayan Gesyad,’a Murat Coşkun hoca da müzikal katkı sağladı. Aynı zamanda Gemlik Kent Konseyi Korosunda da yer alan dernek üyelerinin seslendirdiği eserlerle huzurevinde keyifli anlar yaşanmasını sağlayan Gesyad üyeleri, yaşlılarla farklı oyun havaları oynarken, bir yandan da halay çektiler.

Gesyad Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, kurulma amacında ilerlemeyi sürdürüyor.  Bizim önceliğimiz bu tarz etkinliklerle farkındalık yaratmaktır. Dernek üyelerimizle uyum içinde yaptığımız çalışmalarla da, hedeflediğimiz noktaya geliyoruz.

Bu etkinliğimizde de Sağladığı servis desteği Borusan Holding Kordinatörü Sn.Serdar Özkaleli ve Borusan Holding’e şükranlarımızı sunuyoruz. Bir araya gelince güzel ve sürdürülebilir işlerin yapılabileceğini gördük. Gemlik’e değer katan etkinliklerimize destek veren tüm kurum,kuruluş ve arkadaşlara  çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.