Suat Ülgen CHP Gençlik Kollarına Aday

CHP Gemlik’te 2019 hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 23 Aralık Cumartesi gerçekleşecek Gençlik Kongresi için ilk aday, geçtiğimiz aylarda vefat eden, Belediye Meclisi eski üyesi Zafer Ülgen’in oğlu Suat Ülgen oldu.
Yönetim listesini büyük ölçüde şekillendirdiği öğrenilen Suat Ülgen, gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı. Ülgen’in, gençlik kolunda daha önce görev yapmış partili arkadaşlarının da desteğini aldığı öğrenildi.
Suat Ülgen’in açıklaması şu şekilde;
“Yaşanacak bir Türkiye vizyonunun en etkin görevlileri gençler ve kadınlardır.
Her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğum Türkiyenin kurucu ve birleştirici Partisi Cumhuriyet Halk Partisinin Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığına adayım.
Partimin bana vereceği bu onurlu görevde Gemlikte üşenmeden bulunduğumuz çevrenin dışına çıkıp yerelde köy köy sokak sokak Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarını önce gençlere sonra tüm Gemlik halkına aktarmayı hedefliyoruz. 2019’da herşey güzel olacak. Çünkü gençlik örgütü, kadın örgütü ve ilçe yönetimimizde bu azim ve kararlılığı görüyorum.
2019’da Gemlik’in kaderini değiştirmek için çıktığımız bu yolda gençlerin önemi çok büyük, çünkü gençler her yerdedir ve toplumsal olaylara karşı fikirleri sorulduğunda mutlaka bir cevapları ve kendilerine özgü bakış açıları vardır.
Bugün Gemlik’in ihtiyacı olan sosyal, fiziksel ve ekonomik değişimleri ile Gemlik’i yaşanacak bir şehir haline getirecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir.
Bu neden ben ve arkadaşlarımın hayalinde ki Gemlik için İlçe yönetimimiz ve kadın kollarımızla birlikte özveri ile daha akılcı yenilikçi projeler üreterek birlikte çalışma arzusuyla Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına aday oldum. Eski meclis üyesi babam Zafer Ülgen’den aldığım parti görevimi her zaman onun onuru ile taşıyacağıma ve 28 yıldır yaşadığım ve esnaf olarak hizmet verdiğim Gemlik’i daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla partimle birlikte çalışacağımı siz değerli Gemlik halkıyla paylaşır, Gemlikte ki tüm gençlere umut dolu yarınlar dilerim.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.