GTSO’DAN CHP’YE ZİYARET

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, CHP Gemlik İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen İlçe Başkanı Cemil Acar ve yönetimi tarafından karşılanan GTSO Oda Başkanı Kemal Akıt, Oda Meclis Başkanı Paşa Ağdemir ve oda yönetimi tarafından temsil edildi.

Ziyarette ilk sözü alan Kemal Akıt; ‘’CHP’de yönetim bir kardeşimizden, başka bir kardeşimize geçti. Gemlik adına hayırlı olacağına inanıyorum. İlçemizdeki siyasi partilerin konu Gemlik olunca birlikte hareket ettiğini , bunun çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca son zamanlardaki sahile yapılması gereken mescit konusunda gündeme geldiği toplantıda Biz mescit yapınma kesinlikle karşı değiliz ama oraya mescit yapımı gerekli mi değil mi bunu kıstas almamız gerekir. Bizim zamanımızda orası yeşil alan diye binamız oradayken tadilat yapılmasına izin verilmedi orasının Gemlik halkının ihtiyacı doğrultusunda yeşil olarak değerlendirilmesi gereklidir’’ dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Cemil Acar ise’’ biz bu göreve Gemlik’e hizmet için aday olduk. Gemlik’te yarım kalan hizmetlerimiz vardı. Onları tamamlamak istiyoruz. Gemlik’te çıtayı yükseltmek için göreve başladık dedi mescit konusunda da değinen Cemil Acar sahilde o bölgede gezen birisi ezan okunmaya başladığında ezan bitmeden Asım Kocabıyık camisine namaz için yetişebilir o bölgenin Gemlik halkının ihtiyacı doğrultusunda yeşil alan olarak değerlendirilmeli ve Gemlik’te eksik olan sosyal faaliyetler için kullanılması gerekir’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.