Gemlikspor da hakem kurbanı

Bursa 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu ilgilendiren maçta Hürspor ve Gemlikspor karşı karşıya geldi. Müsabaka Hürspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanırken, maça hakemin verdiği ardından vazgeçtiği gol pozisyonu damgasını vurdu.

Orhangazi Göl Stadyumunda oynanan müsabakada, Orhangazi Hürspor takımı ile Gemlikspor karşı karşıya geldi. Maça golle başlayan Gemlikspor, defans ve kaleci hatasıyla 2-1 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında oyunu kendi sahasında kabul eden Hürspor, bulduğu iki önemli kontrataktan da sonuç alamadı. Müsabakanın 73’üncü dakikasında ise yapılan ortada Nedo Kaleci ile çarpışmasına rağmen kafa ile golü Hürspor ağlarına gönderdi. İlk olarak golü veren maçın hakemi, ardından faule hükmetti. Ardından orta saha mücadelesi şeklinde devam eden oyun, Hürspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

MAÇ EKSİĞİ İLE GEMLİK ÜÇÜNCÜ

Gemlikspor’un diğer rakibi Yeniköy ise zorlanması beklenen Hacıvat deplasmanından 3-2’lik üstünlükle döndü. Hürspor maç fazlası ile Gemlikspor’un 3 puan önüne geçmiş oldu. Hürspor’un 1 hafta bay geçmesi ile iki takım arasındaki puan eşit olacak. İki takımın lig sonunda puanının eşit olması durumunda, iki maçı da kazanan Hürspor üst sırada yer alacak. Grupta Yeniköy 28 puanla lider, Hürspor 27 puanla birinci, Gemlikspor ise 24 puanla ikinci durumda. Gemlikspor sezonun son maçını rakibi Yeniköe ile oynayacak. O maça kadar tüm maçlarını kazanarak, maça umutla çıkmak istiyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.