Çotanak ve Umurspor’da da hakem tartışması

Bu sezon Gemlikspor ve Vefaspor’un hakem kararlarıyla zor durumda kalması dikkat çekmişti. Son haftada ise Çotanakspor’un hakem isyanı ve Umurspor’un tepkisi gündeme geldi. Gemlik takımlarının sürekli mağdur edilmesi akıllara farklı soru işaretleri getirmeye başladı.

NİLÜFER’İN AYRICAĞILI NE?

Vefaspor maçında da tüm otoritelerin söylemi, Nilüfer 1987’ye karşı Vefaspor’un mağdur edildiğiydi. Çotanakspor maçında da, 3 metre ofsaytı oynatması ve Çotanakspor’a penaltı verilmemesi bardağı taşırdı. Yöneticilerden birinin isyan etmesi üzerine hakem maçı tatil etti. Olaydan sonra Gemlik Çotanakspor yönetimi, hakemi ve federasyonu emniyete şikayet etti.

UMURSPOR MAÇI DA YARIM KALDI

Umurspor’un Umurbey’de oynadığı Arabayatağı Spor maçına da hakem damga vurdu. Gemlik ekibi, kırmızı kart verdiği oyuncunun tepki göstermesi sonrasında içeriye girerek maçı oynatmama kararı aldı. Karşı takım da oynanabilir dese de, hakem oralı olmadı.

GEMLİK TAKIMLARI İSTENMİYOR MU?

Altyapılara kadar sirayet eden yanlı tutum tepki çekmeye devam ederken, Bursa Amatör Kümelerinde Gemlik takımlarının başlarına gelenler, Gemlik’in istenmediğini düşündürmeye başladı. Gemlik’in durumunun futbol kulüpleri başkanları tarafından yapılacak toplantıda değerlendirilmesi bekleniyor.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.