Topçu’dan MHP Gemlik’e Teşekkür

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin’in de katıldığı ziyarete, önemli sayıda katılım sağlandı.

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’İl Başkanımız Tevfik Topçu’ya Gemlik’e olan alakasından ve bize olan desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler, Gemlik’te önemli çalışmalar yapıyoruz, İl Başkanlığımızın desteğini de görünce, tabii ki daha güçlü oluyoruz’’ dedi.

Ardından söz alan MHP İl Başkanı Tevfik Topçu; ‘’MHP’yi en iyi şekilde temsil eden ve böyle bir karşılaşama hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konuyu ok dolandırmadan, süreki karşı karşıya kaldığınız sorulara gelmek istiyorum. Genelde, Ak Parti’nin çizgisine onay verdiğimiz söyleniyor, oysa Türklük ve milli kavramlar bizim önceliğimiz, kırmızı çizgilerimizdi. Ak Parti, açılım süreci sonrasında tehlikeyi gördü ve bizim önceliklerimizi de benimsemeye başladı.

GEMLİK’TE MHP’DEN DAHA İYİ MUHALEFET VAR MI?

Ülke genelinde de, eğitim gibi konularda Ak Parti ile aynı düşünmüyoruz. Eksiklere de muhalefet yapıyoruz. Gemlik’te en etkili muhalefet ve MHP’dir. MHP’den daha iyi muhalefet edeni görebiliyor musunuz? Gemlik’in dertlerini, eksiklerini açıkça dile getiren teşkilatımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Eksikleri söylemek, halkın menfaatini korumak, her zaman MHP’nin önceliği olmuştur.

TERÖRİSTLE BİR ARAYA GELMEKTENSE CUMHUR İTTİFAKI

En çok konuşulan da Cumhurbaşkanlığı seçimi çıkışıdır. Biz geçmiş seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı çıkardık ve Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemedik. Yarın, HDP, FETÖ ve diğer oluşumların desteği ile bir ittifak olursa, bizler tabii ki Ak Parti ile birliktelik yaparız. Teröristlerle yan yana gelmektense, ülkemizin menfaati adına Ak Parti ve MHP’nin ortak hareketi, ortak adayı çıkabilir. Bunda da herhangi bir sakınca görmeyiz’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.