Gemlik Ülkü Ocakları’ndan Sarıkamış’a eğitim desteği

Gemlik Ülkü Ocakları, Sarıkamış’ta bulunan bir ilkokula giyim yardımında bulundu. Bölgede görev yapan Gemlikli öğretmenin aracılığı ile yapılan yardımda, 60 koli giyim eşyası toplanarak, ihtiyacı olan bölgeye kargo ile gönderildi.

Gemlik Ülkü Ocakları tarafından, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Atkı, bere, kazak, çorap, mont – kaban, ayakkabı – bot ve eldiven üzerine yapılan yardımlar kısa sürede önemli bir miktara ulaştı. Bu hafta başında sonlandırılan kampanya sonrasında, Gemlik Ülkü Ocakları, kolileri Sarıkamış’a kargo ile gönderdi.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz, destek verenlere teşekkür ederek; ‘’Ülkü Ocakları, Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, Gemlikli bir eğitimcinin bize ulaşması sonrasında başlattığımız kampanya, daha duyurusunu yapamadan ihtiyaçların tamamlanması ile son buldu. Sosyal bir projeyi kısa sürede tamamlamış olduk, Sarıkamış’taki okulda ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıfta okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamış olduk’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.