Polis ve Jandarma’dan Gemlik’te huzur operasyonu

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa uygulama yapıldı. Uygulamada 3’ü aranan, 1 kişi ruhsatsız silahtan, 5 kişi de uyuşturucu madde bulundurmaktan toplan 9 kişi gözaltına alındı.

Gemlik’in girişlerini emniyet, dış bölgeleri jandarma ekipleri tarafından tarafından kontrol edilirken, Yalova Bursa anayolu Engürücük kontrol noktasında ise Polis ve Jandarma ortaklaşa arama ve uygulama yaptı.

KOMUTAN VE MÜDÜRDEN NOKTALARA ZİYARET

Gemlik İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Barış Bozkurt ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’de uygulama yapan emniyet güçlerini, uygulama noktalarında ziyaret ettiler.

Yılbaşı öncesinde oluşabilecek olumsuzluklar ve ilçeye sokulmak istenen yasak maddeleri önlemek ve Gemlik’in huzur içerisinde yılbaşı geçirmesini amaçlayan uygulamada, Gemlik İlçe Merkezinde de 5 ayrı noktada ekipler tarafından kontroller yapıldı.

Uygulamalarda çok sayıda araç ve kimlik kontrolü yapılırken, özellikle narkotik maddeler üzerinde duruldu. Buna göre 351 araç ile 1144 şahıs sorgulandı.  6 araca 1916 TL para cezası kesildi.  Asayiş infaz bürüosu tarafından 3 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 1 adet 9mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.  Uygulamada ayrıca 5 adet uyuşturucu madde bulundurmak olayında 5,2 gr Esrar maddesi, 6 gr metamfetamin maddesi   ele geçirilerek, 5 kişi gözaltına alındı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.