Kurtul’da ağır kaza

Gemlik Kurtul mevkii Yeniköy kavşağında meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı. Tır ile otomobilin birbirine girdiği kazada bir kişi ağır yaralanırken, otomobil de kullanılmaz hale geldi.
Alınan bilgiye göre Mehmet Çakırer(26) idaresinde 16 YJ 183 plakalı özel otomobil, kontrol noktasından dönüş yapmakta olan Ertan Y. İdaresindeki 34 SL 9862 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisi ile dorsenin arka kısmı otomobilin ön kısmından girerken, otomobil sürücüsü Çakırer ağır yaralanarak koltukta sıkıştı.
Gemlik İtfaiyesi kurtarma ekipleri tarafından uzun süren uğraşlar sonrası çevredeki tır ve forkliftçilerinde desteği ile devam eden kurtarma çalışmalarısırasında 112 sağlık ekipleri de yaralıya serum takarak bilincini açık tutmaya çalıştılar.
Polis ve jandarma ekiplerinin kontrolünden Bursa Yalova İstanbul yolu uzun süre tek şeritten vedrilirken, yaralı Çakırer sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Burada nöbetçi hekim ve uzman doktorlar tarafından ilk müdahalesi yapılan Çakırer, Bursa Şevket Yılmaz Araştırma hastanesine sevk edildi.
Kaza ile alakalı soruşturma devam ederken, tır sürücüsü Ertan Y.’nin Jandarma ekipleri tarafından kazayla alakalı bilgisine başvuruldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.