Askeri Veteriner Okulunda yemin töreni

Gemlik Askeri Veteriner Okulu 1997/4 ikinci kademe erlerin and içme töreni yapıldı. Askeri Veteriner Okulu Kapalı Salonunda yapılan törende Asker aileleri duygu dolu anlar yaşadı.

Tören Veteriner Albay Aziz Sevimli’nin konuşması ile başladı. Sevimli konuşmasında; ‘’Bu yeminle sisler milletinize sadakatle hizmet edeceğinizi ve Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı olacağınızı beyan ettiniz. Yemin namustur. Namus, hava kadar, su kadar kutsaldır, elzemdir. Komutanınız olarak ettiğiniz yemine bağlı kalacağınıza gönülden inanıyoruz. TSK gücünü Atatürkçü düşünce sisteminden, mutlak itaate dayalı disiplin anlayışından, sarsılmaz birlik ve beraberlik duygusundan almaktadır. Asker olmak, Mehmetçik olmak onurdur. Artık kutsal görev sırası sizde. Sizlere güveniyor, iyi bir asker olacağına inanıyoruz. Ettiğiniz kutsal andın, hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Konuşmalar ve yemin töreninin ardından aileler çocuklarıyla buluşurken, Gemlik Askeri Veteriner Okulu tarafından asker aileleri ve Mehmetçiklere yemek ikramı yapıldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.