Bursa Gemlik Otobüslerine Tören

Gemlik – Bursa hattında çalışan 14 yeni otobüs, Başbakana Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı programla çalışmaya başladı. Yenilenen otobüslerin törenine, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Bursa Milletvekilleri Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan ve Osman Mesten, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da katıldı. Törende araçları üreten Güleryüz Kobra sahibi ve temsilcileri, ulaştırma daire başkanlığı görevlileri ve siyasiler de katıldı.

Ev Sahipliğini 73 Nolu Otobüsçüler Derneği Başkanı Ersel Dalgın’ın yaptığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ‘’Bursa’da sağlıklı ulaşım için üzerimize ne düşüyorsa yaparız. 2018 sonuna kadar önelmiş rahatlama sağlayacağız. Toplu taşımayı da teşvik ediyoruz. Toplu taşıma işi yapan arkadaşlarımızdan özel ilgi ve alaka bekliyoruz. Bunların takipçisi olacağız’’ dedi.

Ardından söz alan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise; ‘’Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize çizdiği yolda devam ediyoruz. Bu nedenle halka hizmet önemli. Millet için ne kadar güzel ve iyi hizmet yapmaya kalkarsanız, karşınızda birini buluyorsunuz. Gemlik’te milletimizin istemediği bir şey olmaz. Millet ne diyorsa, Gemlikli ne diyorsa o olacak. Gemlikliler de, Cumhurbaşkanımızın Gemlik için ne ön gördüğünü iyi biliyor’’ şeklin konuştu.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve protokol üyeleri, otobüsleri inceledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.