Kaymakam’dan MHP’ye ziyaret

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve kamu müdürleri, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kaymakam’a Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İşkur Müdürü Ünver Ünver, Yazı İşler Müdürü İbrahim Ay’da eşlik etti.

Ziyarette söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş; ‘’Devlet kurumlarında ve siyasette kavga hizmet için olmalı. Herkes kendi mecranda hizmet etmeli. Hayat gelişime dayanıyor. Gelişim, kolaylıklar sağlarken, bir yandan da sorunları beraberinde getiriyor. Yapılması gereken, sorunlar ile alakalı çözüm odağında yer almaktır.

Geçtiğimiz gün yapılan toplantı önemliydi. Bir yandan ortak akılla karar verilmesi gerekliliğinin de önünü açmış oldu. Gemlik’te sağlıklı yapılar oluşturmak lazım. Geçmişten bugüne gelen, sorunlar silsilesi Gemlik’i mevcut durumuna düşürmüş’’ dedi.

Ardından söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Geçmişten gelen yönetim yanlışları var ama bizde yanlış yok, çünkü bugüne kadar Gemlik’i yönetmedik. Belediye Başkanı açıklamalarıyla Gemlik’e zarar verdi, bizler temizlemeye çalışıyoruz. Gemlik’in zeminden yana sorunları yok. Özlüce, Buttim ve Oteller Bölgeleri örneklerinde zemin Gemlik’ten daha kötü durumda’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.