Bir Gemlikli daha profesyonel oluyor

Gemlik Belediyespor da 3 yıl futbol oynayan Hakan Yavuz, hafta sonunda profesyonel maça çıkıyor. Gemlik Belediyespor’dan Yeşil Bursa kulübüne transfer olan Hakan Yavuz’un profesyonelliğe geçişinde en büyük kolaylığı ise Gemlik Belediyespor sağladı.

HAKLARINI İSTEMEDİLER

Bilindiği gibi futbolcunun profesyonelliğe geçiş yapması durumunda yetiştirici olan kulüp önemli miktarda kazanç sağlıyor. Futbolcunun Bursaspor’un altyapısı olarak bilinen Yeşil Bursa’da oynamasından dolayı, 3 yıllık alacakları yerine 1 yıllık alacak talep eden Gemlik Belediyespor, ücreti de para olarak değil de, Bursaspor’un mağazası olan Bursa Store’dan malzeme olarak temin edecek.

BURSA’DA OYNAMASI, BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Yeşil Bursa kulüp yöneticileri, Gemlik Belediyespor’a duyarlılıkları ve yardımları için teşekkür ederken, duyarlılık konusunda Gemlik Belediyespor’un Bursa’ya örnek olması gerektiğini vurguladılar. Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Evladımızın profesyonel imza atacak olması bizi sevindirdi. Gemlik Belediyespor olarak, doğru yolda olduğumuzu, büyük takımlara yaptığımız transfer ile görmüş oluyoruz. Hakan’ın da, Bursa’da bir kulüpte profesyonelliğe imza atacak olmasından dolayı önemli aşamada olduğunu düşünüyoruz. Farklı bir kulüp olsa, farklı isteklerimiz olurdu, hakkımızı da isterdik. Ancak, Bursaspor ile doğrudan bağı olan kulüpten bu tarz taleplerimiz olması düşünülemezdi’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.