Gemlik Basketbol’dan MHP ve CHP’ye ziyaret

Gemlik Basketbol Kulübü, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti. Başkan Berkay Bulut, menajer Yahya Gümüş ve basketbolcular tarafından yapılan ziyarette, Gemlik’in spordaki yeri ve geleceğine yönelik açıklamalara yer verildi.

Gemlik Basketbola destek verdiklerini ve Gemlik’in adının anılmasından memnun olduklarını ifade eden CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik’in profesyonel liglerde olması gerekliliğine değindiler.

Berkay Bulut ise; ‘’Gemlik Basketbol hedefleri ve gücü olan bir kulüp. Yeni çıkmamıza rağmen, kısa sürede adımızdan bahsettirdik. Gemlik’in adını da en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bu anlamda da, bize destek veren Gemlik halkına da teşekkür ediyoruz.

Profesyonel liglerde, hedefi olan takımlar arık tamamen basketbola yönelik salonlarda maçlarına çıkıyor. Bizim de Gemlik olarak, mevcut spor salonunun yanında, bir salona daha ihtiyacımız var. 1. Lige çıkmamız durumunda, tesis eksikliğinden sıkıntı yaşarız. Salonun yapılması halinde de, Gemlik Basketbol 1. Ligde yerini alacaktır. Bizim tek endişemiz, ne yazık ki tesis. Belediye Başkanımız ve Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’na konuyu aktardık. Gemlik’te yeni salon yapılması adına her kesimden destek istiyoruz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlik Basketbol’dan MHP ve CHP’ye ziyaret

  • Ocak 26, 2018 tarihinde, saat 9:34 am
    Permalink

    gemlikbasket Gemliğin tamamını temsil etmemektedir.AKP iktidarının ve siyasilerin içinde oldugu bir topluluktur.Kesinlikle siyasetim damarlarına kadar girdiği bir kurum olmuştur.Öncelik her zaman gibi GEMLİKSPORUM da olmalıdır.Aksi takdirde degil 1.lig Tahincioğlunda oynasa biz Gemlikliler için hiç bir şey ifade etmeyecektir.Bizler amatörde oynayan GEMLİKSPORUMUZU her daim desteklemeye devam edeceğiz.Bu duruma düşürenler ve alet olanlarda Taraftarımız yeri geldiğinde onların anladıgı gibi Sandıkta hesap soracaktır.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.