Çelenkoğlu’ndan Manşet’e ziyaret – GEMLİK MANŞET

Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Çelenkoğlu’na, Gemlik Basketbol Genel Menajeri Yahya Gümüş de eşlik etti. Çelenkoğlu ve Gümüş’ü Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Kazım Bulut karşıladı.

Çelenkoğlu, Gemlik’te yerel medyanın önemli etkisi olduğunun altını çizerken, çok farklı bölgelerde göç alan Gemlik’te uyum içinde yaşandığına da dikkat çekerek; ‘’Gemlik özel ve üzerinde durulması gereken bir ilçe. Bu kadar farklı kültürün iç içe geçtiği nadir yerler vardır. Gemlik’te de kurumların bu kozmopolit yapıya uygun hareket etmesi gerekiyor. Biz yöneticilerin de, buna göre planlama yapması gerekiyor.

Gemlik yakın zamanda yeni hastaneye kavuşacak. Mesaimiz dışında sürekli çalışmaları inceliyoruz. Daha iyi olması, Gemlik’in daha iyi hizmet alabilmesi için gayret gösteriyoruz. Yeni bina ve yeni teknik ekipmanlarla hastanemiz bölgede örnek hastane olacaktır. Bununla alakalı önümüzdeki dönemde detaylı bilgilendirme yapacağız’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.