Ömer Halisdemir’in adı sağlık ocağında

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in ismi, Gemlik’te kendi adını taşıyan bulvardaki Alie Sağlık Merkezinin temeli atıldı.

Ömer Halisdemir Ali Sağlık Merkezi temel atma törenine Ak Parti Bursa Milletvekilleri Cemalettin Kani Torun, Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karkakuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülgen, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe Başkanı Yaşar İslam, kurum müdürleri, stk ve dernek temsilcileri ile bölgede yaşayan vatandaşlar katıldı.

GEMLİK TARİHİNİN EN BÜYÜK HİZMETLERİ YAPILIYOR

Programda ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’2017 planladığımız hizmetlerin, bu süreçte temelini atacağız. Her hafta bir temel atmamız olacak. Bu bölgeye 15 Temmuz destanının sembol ismi olan Şehit Ömer Halisdemir’in ismini verdik. Bölge Parkı ve sağlık merkezi de yine Ömer Halisdemir’in ismini aldı.

Önümüzdeki dönem temel atacağımız ve proje aşamasında olan bütün çalışmaları Gemlik Belediyesi proje ekibi gerçekleştiriyor. Buradan arkadaşlarımızı da kutluyoruz. Gemlik Belediyesinin önemli kaynağı var, çalışmaya devam ediyoruz. Gemlik tarihinin en büyük hizmetleri bu dönemde yapıldı ve yapılmaya devam edecek’’ dedi.

Ardından söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ‘’Projeyi hazırlayanlara ve emek verenlere teşekkür ederiz. Bir toplumun gelişmişliğinin göstergesi sağlık ve eğitimdir. Türkiye sağlıkta çağ atlamıştır. Şehrimizin her noktasında yeni hastaneler yapıldı’’ şeklinde konuştu.

Bursa Milletvekilleri adına söz alan Cemallettin Kani Torun ise; ‘’Sağlıkta geldiğimiz nokta Avrupa standartlarında. Hatta Dünyanın en büyük ekonomisi de baz alındığında, sağlık konusunda ortalamada Amerika’dan bile daha güvenli ülke olduk. Tesisimiz Gemlik’e hayırlı olsun’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.