Sözleşmemiz Yok Sayılıyor – GEMLİK MANŞET

Gemlik Dere Boyu arasında bulunan Akar Halı Saha ve Düğün Salonunun işletmecileri, mağdur edilmek istendiklerini ifade ederek şikayetçi oldular.

Gazetemize gelip sorunlarını anlatan işletmeciler, Düğün Salonu ve Halı Saha işletmek adına 2023 yılına kadar sözleşme yaptıklarını ifade ettiler. Sonrasında ise, bir müteahhitle arsa sahibinin anlaşması sonrasında mağdur edildiklerini dile getirdiler.

İşletmeciler açıklamaların şu ifadelere yer verdiler; ‘’Bizim mevcut yerimizde 2023 yılına kadar sözleşmemiz var. O esnada sözleşmemiz devam etmesine rağmen yer sahibi bir inşaat firması ile anlaştı. Bu anlaşmanın ardından Gemlik Belediye Encümeni tarafından bize cezalar yazılmaya başladı. Firmanın anlaşma tarihi sonrasında cezaların yazılması tesadüf mü?

Ayrıca, pek çok izin ve İmar Durumu alınmış. Binamız varken imar durumu alması bir yana, bizim binamızın olduğu yerde birden fazla sondaj yapması gerekirken sondaj gerçekten yapıldı mı? Yoksa 1 Ekim’de geçen yönetmelikten etkilenmemek için mi yapıldı? Bunun gibi çok sayıda şüphemiz var. Eğer sadece 1 Ekim’e takılmamak içinse, 2023’e kadar ruhsatlandırma yapamazlar.

Bizim rahatsızlığımız, bizden sonra birine verilecek olması asla değildir. Tek rahatsızlığımız, müteahhitle arsa sahibinin anlaşması sonrasında belediyenin baskılarıdır’’ dediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.