Dünya Devi İşbir Yatak Gemlik’te

 İşbir Yatakları –  Bulutoğlu İşbirliği

Dünyanın en önde gelen yatak tedarikçisi firmalarından İşbir Yatak Uedaş karşısında açıldı.

Bulutoğlu firması öncülüğünde Gemlik’e getirilen dünya markası firma, yurtdışında yatak pazarının önemli yükünü karşılıyor. Kalite ve fiyat olarak da, Türkiye pazarında da hitap den firmayı Gemlik’e getiren Berkay Bulut, neden İşbir Yatak firmasını tercih ettiğine değindi.

BULUTOĞLU’NUN KALİTE VE EKONOMİK ÖNCELİĞİ VAR

Pazartesi günü faaliyete başlayan İşbir Yatak ile alakalı açıklama yapan Bulutoğlu Firması sahibi Berkay Bulut; ‘’Bulutoğlu firması olarak, hem kaliteyi, hem de vatandaşın cebini düşünmek zorundayız. Samsung’u tercih ederken de, bu yolla başlamıştık. İşbir Yatakları da, dünyanın en iyi birkaç yatak tedarikçisi arasında yer alıyor. Kooperatif olarak kurulduklarından maliyetlerine çok yüksek kar koyamıyorlar. Bu nedenle, kalite artıyor ve kaliteli malı uygun fiyatlarla müşteriye ulaştırmış oluyorlar.

ÇEŞİTLİLİĞİ YÜKSEL

İşbir Yatak, aynı zamanda yatak çeşitliliği ile de tercih konusudur. Ortopedi konusunda rakipsiz firma. Hasta yatağı, ayarlanabilir yatak, eşler için bir bir yanı sert, bir yanı yumuşak yatak çeşitleri mevcut. Kişiye özel yatak tercihleri de var. Yatakları tamamen çıkarılıp yıkanabilme özelliği var. Yataklar hava alıyor. Koku asla olmuyor.

UZMAN DANIŞMANLAR

Uzun süre bir yatak firmasının müdürlüğünü yapmıştım. Orada çalıştığım ekibimle çalışacağım. Aynı zamanda İşbir yataklarından bir süre eğitim aldılar. Firmanın Balıkesir’de bulunan merkezinden de uzman rica ettik kırmadılar. Bir süre firmamızda görev yapacak.

Yatak konusu önemlidir. Farklı kilolara, farklı yatak tipleri uygun gelir. Vücut yapısına göre bile yapılan değişiklikler vardır. Bizler müşterilerimize aynı zamanda bu önerilerde de bulunacağız’’ dedi.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.