Yeni Adliyenin şantiyesi kuruluyor

Gemlik’te uzun süren mücadeleler sonucunda ihalesi yapılan Gemlik Adliye Sarayının şantiyesi kuruldu. Kurulan şantiyede çalışmalar son hızla sürüyor.
Aseltaş Yapı Anonim, Gen-Ka Ticaret Şirketi tarafından ihale yoluyla yapımı üstlenilen Gemlik Adliye Binasını inşaatının kurulan şantiyesini incelemek üzere Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Adliye Yazı İşleri Müdürü Ali Kemal Şahin ve firma temsilcileri, inşaatın alanını inceleyerek fikir alışverişinde bulundular.
Dönüşüm, Kamu Binalarında Sürüyor
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Gemlik’te uzun uğraşlar sonucunda yeni Adliye Binasının şantiyesi kuruldu. Bu süreçte bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi değişme kamu binaları ile başladık. Gemlik’te bulunan eski Adliye binasının durumu ortada. Yıkımı sonrasında, demirlerinin kaynak olduğu ve önemli risk taşıdığı gözlendi. Kirada bulunan Gemlik Adliyesi de yeni binasına geçmiş olacak. Gemlik’e yakışır bir adliye tasarlanmış, inşaat sonrasında da örnek bir bina olacağını düşünüyoruz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.