Müteahhitlerde Ergen dönemi

Gemlik Müteahhitler Derneği 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Ferhat KURT, Katip Üyeliği Murat USLU ve Divan Üyeliğini Şerif OĞUR yaptı.

Müteahhitlerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda tek liste oybirliğiyle seçildi. Gemlik Müteahhitler Derneği Başkanlığına Ergenler İnşaat-Ahmet ERGEN seçilirken yönetim kurulu üyeleri Tuğra İnşaat-Murat ÇAKIR,Güven Yapı-Şerif OĞUR, Çakır İnşaat-İrfan ÇAKIR, Yiğit İnşaat-Nazım YİĞİT, Eker Yapı-Alpaslan EKER,  Vizyon Yapı -Hamza AYGÜN’den oluştu.

ERGEN’DEN MÜTEAHHİTLERE TEŞEKKÜR

Yeni başkan seçilen Ahmet ERGEN yönetim olarak kendilerini bu göreve layık gören meslektaşlarına teşekkür ederek Gemlik ve İnşaat sektöründeki sıkıntıların önüne geçebilmek için elbirliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Ergen , “Bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalara meslektaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek destek olmalarını bekliyoruz, Problemlerin çözümü ancak birlik olmaktan geçer.” dedi.

Genel Kurul sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Ayrıca gelecek dönemde yapılması düşünülen faaliyetlerin planlamaları da yapıldı.

VERİLMEYEN RUHSATLARDA MÜDAHİL OLDUK

1 Ekim 2017 tarihi itibariyle Planlı Alanlar Tip Yönetmeliğine geçildiğinden dolayı bu tarih öncesinde  başvurusu yapılmış 70 civarı ruhsat bekletilmekteydi. Bu ruhsatların verilebilmesi için Mimarlar ve Mühendisler Odası temsilcileri ve GTSO ilgili meslek komiteleri ile birlikte çalışma sürdürerek GMD olarak 7 Şubat 2018 tarihi itibariyle ruhsatların verilebilmesine katkıda bulunduk.

GTSO SEÇİMLERİNDE TARAFSIZ KALACAĞIZ

Başkan Ergen, GTSO seçimlerinin yaklaşmakta olduğunu hatırlatarak üyelerinden de birden fazla liste  çıkacağının muhtemel olduğunu belirtti. Bu durumda dernek olarak herhangi bir liste veya kişiyi desteklemelerinin etik olmayacağını bu nedenle tarafsız kalacaklarını belirtti. Kim seçilirse derneğimiz adına kendileriyle uyumlu bir şekilde çalışmayı arzu ettiklerini de ifade etti.

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.