Talan’dan Manşet’e ziyaret

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Talan, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Başkan Adayını Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Editörü Yalçın Özkan karşıladı.

Başkan Adayı İbrahim Talan, geçmiş dönemde Gemlik Esnaf Odasına yaptığı hizmetlere değinerek, ‘’Bizim söylemimiz ve yaptıklarımız belli. Yaptıklarımı da, yapacağımızın teminatıdır. Esnaf Odası seçimlerinde son düzlüğe girdik. Ekibimize güveniyor, seçim sonrası yapacaklarımızı planlıyoruz.

Geçmişimiz başarılarla dolu. Gemlik Esnaf Odası olarak Kapalı Pazar Yerini cüzi bir miktara yapacağımızı söylemiştik, dinlemediler, servet harcandı. Pazar Yeri’nden kim memnun?

Bizim göreve gelir gelmez hedefimiz Sanayi Sitesi yapmaktır. Yapılan site hem esnafımızı, hem ekonomimizi rahatlatacaktır. Mevcut sanayi Gemlik’e artık yetmiyor. Aynı zamanda marketler ile alakalı da incelemelerimiz olacak. Bazı marketlerin ruhsatsız olacağını düşünüyorum’’ dedi.

GEMLİKSPOR’A OTOBÜS

Talan sözlerinin sonunda ise; ‘’Gemlik Esnaf Odası olarak biz ilk ambulansı almıştık. Şimdi de, madem başka kurumlar takımlarımıza otobüs veremiyor, onu da biz vereceğiz. Final maçında Gemlikspor’un yaşadığını, bir daha hiçbir takımımız yaşamamalı’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.