Beki Listesini Açıkladı

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı ve 21 Şubat tarihinde yapılacak olan kongre de aday olan İsmail Beki yönetim listesindeki isimlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahveland cafenin organizasyonu ile bir araya gelen Beki ve beraberindekiler birlik mesajı vererek esnaf arakadaşlarımızla Gemlik’te esnaf adına çalıma hayatı adına yapılacak çok çalışmalar var, bizler ekip olarak bu çalışmaların bir an önce hayata geçmesi ve esnafımızın mutlu olması için çalışmaya söz veriyoruz dediler.

35 Yıldır Gemlik’te esnaflık yaptığını belirten Oda başkanı ve aday İsmail Beki, “programa katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, diğer aday arkadaşımıza ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

Beki, “esnaf olmamdan dolayı Gemlik’te esnafın sorunlarını biliyorum. Zaman zaman bu sorunları sizler gibi bende yaşıyorum. Sayın Talan’ın yönetiminde de 1 dönem yöneticilik, 2 dönemde 2.başkanlık yaptım. Bu dönemde yapılan her hizmetin altında imzası olan birisiyim. 2014-2018 döneminde de yine sizlerin oyu ve desteği ile başkan seçildim.  Bu dönemde öncelikle esnafımızın eğitimine önem verdik. 657 esnafımıza hijyen eğitimi vererek sertfika sahibi yaptık. 35 esnafımıza İş-Kur ile birlikte girişimcilik eğitimi verdik. Avrupa Birliği Uyum eğitimi vererek sertifikalandırdık. İş-Kur ile birlikte 150 esnaf kardeşimize Esnafla güçlüyüz temalı sunum yaptık.Belirli dönemler düzenlenen fuarlara esnaflarımız ile katılım sağladık. Esnafımıza yönelik Çanakkale başta olmak üzere tarihi özelliği olan yerlere kültür turları organize ettik” dedi.

İsmail Beki, “Gemlik’te ekonomik yapıyı olumsuz etkileyen Kanun Hükmünde Kararname ile alakalı çalışmaları ilk başlatan stk’lardan birisiyiz. Bu konuda odamızda iki defa toplantı yapıldı. Biz oda olarak da oluşturulan komisyonda üye olarak yer aldık” dedi.

????????????????????????????????????

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.