GTSO’ya aday liste

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde muhtemel aday listeleri de açıklanmaya başladı. 4.Meslek Komitesi için kahvaltılı toplantıda bir araya gelen ekip önemli açıklamalarda bulundu.

Meslek Komitesinde birlikte hareket edecek şirket temsilcilerinin katıldığı toplantıda Komite sözcüsü ve GTSO Meclis Üyesi Hamza AYGÜN şu açıklamaları yaptı.

GTSO seçimleri için uzun süredir meslek komitesindeki arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda aşağıda belirtiğimiz kanaatlere ulaştık.

GTSO, SIRADAN BİR ODA DEĞİL

GTSO sıradan bir oda değildir. Limanlarımız ihracatta Türkiye ikincisi ve Serbest Bölgemiz Türkiye beşincisi olmuştur. Ayrıca dünya çapında işler yapan sanayi tesislerimiz mevcuttur ve her geçen yıl daha da büyüyen ekonomik potansiyele sahibiz.  Ülke çapında ticaret ve sanayiinin yükselen yıldızı konumundaki Gemlik son zamanlarda yapılan kamu yatırımlarıyla adından söz ettirmeye başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Bursa’da yaptığı konuşmada şehrimizi, ülkemiz  sanayisi ve ticareti için özel bir konuma oturtarak Gemlik için de aynı vurguyu yapmıştır.

GEMLİK SINIF ATLAYACAK

GTSO’ya günümüze kadar hizmet etmiş tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Derdimiz geçmişi eleştirmek veya birilerinin eksik yönlerini anlatmak değildir. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bizler de GTSO’yu bir adım daha ileri götürmek, Gemlik’e ve Gemliklilere katma değer sunmak için yola çıktık. Bu yolda hedeflerimiz ve ideallerimiz sadece bir meclis üyesi olmak değil, GTSO ve Gemlik’e sınıf atlattıracak hamleleri yapmaktır. Bunun için odamızı üyelerini sahiplenen, çözüm ortağı olan ve üyeleri tarafından önemsenen bir oda haline getirmektir.

GÜÇLÜ, DİNAMİK VE İDEALİST EKİP

“Maalesef seçim sitemi gereği sadece 14 arkadaşımızı listemize yazabiliyoruz. Ancak komitemizin tüm üyeleri ile birlikte çalışmalarımızı yapacağız.” Dedi.  4. Meslek Komitesiadayları şu isimlerden oluştu;

Hamza AYGÜN-Vizyon Kentsel Dönüşüm Ltd. Şti. (Meclis Üyesi)

Ahmet KÜÇÜK-Öz Ufuk İnş. Ltd. Şti. (Meclis Üyesi)

Emir BEKTAŞ-Baytaş İnş. Ltd.Şti. (Meclis Üyesi)

Murat ÇAKIR-Tuğra İnşaat

Ekrem EKDİ-Emek İnşaatLtd.Şti.

Ali TÜRÜDÜ-Şafak Demir Çelik

Ahmet ASLAN-Özaslan VinçLtd.Şti.

Yücel DOĞAN-Y.Doğanİnş.Ltd.Şti.

Alpaslan İNAN-Alsan İnşaat

Hakan TARGIT-Ozan Mühendislik

Mustafa BOZDEMİR-Emirhan İnş.Mim.Ltd.Şti.

Gökhan ŞEN-Gökhan Şen İnşaat

Halil İbrahim COŞKUNYÜREK-Serhat İzolasyon İnş.Ltd.Şti.

Yusuf ŞAHİNOĞLU-Dizayn ElektrikLtd.Şti.

MEGA PROJELERLE HİZMETE TALİBİZ

Komite sözcüsü AYGÜN; “Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasında sadece meslek komitesine talip olmadıklarını belirtti. Seçilecek 11 Meslek Komitesinin tümü ile birlikte hareket ederek GTSO’ya ve Gemlik’imize yakışan bir yönetim ile sanayi ve ticaret hayatına kısa ve uzun vadede çok büyük katkılar sağlayacağız. Tüm halkımızın sahiplenebileceği ve şehrimizi daha müreffeh, modern ve yaşanabilir bir hale getirecekmega projeleri hayata geçirme hedefleriyle yola çıktık. Bu dev kadroyla yakın zamanda projelerimiz hakkında detaylı açıklamaları kamuoyuyla paylaşacağız. Hiçbir kimse veya grubu rakip olarak görmüyoruz. Bu bir hizmet ve ideal yarışıdır. Fikri veya görüşü ne olursa olsun tüm meslektaşlarımıza saygı duyuyoruz.

GEMLİK KAZANIRSA TÜRKİYE KAZANIR diyor ve seçimlerimizin odamıza, tüm üyelerimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.