GESYAD’dan sokak hayvanlarına proje

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, hazırladıkları proje ile Gemlik’in farklı mahallelerine mama ve su kapları dağıttılar.

Gemlik’in sahil bölgesinden başlayan çalışmayı farklı mahallelere yaymak isteyen GESYAD üyeleri, ayrı dönemlerde, farklı mahallelere de çalışma yapacaklarını ifade ettiler.

Konu ile alakalı açıklama yapan dernek başkanı Şükrü Deviren; ‘’Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik’te önemli bir sorumluluğu üstlenmiş oldu. Sosyal yaşamı desteklemenin, bir yandan kültür ve sanat boyutu, diğer yandan da sorumluluk boyutu vardır. Bizler de, kimsesiz çocuklarımız ve huzur evindeki büyüklerimizle oluşturduğumuz ortak projeleri geliştirmek istedik. Bu çalışmamızda da Gemlik’te bulunan sokak hayvanlarımıza biraz destek sağlamak ve duyarlılık oluşturmayı hedefledik.

Hayvanlarla dünyayı ortak kullanıyoruz. Onların var olması ekosistem için önemli olduğu kadar, hayvanların can taşımaları da önemlidir. Bir ülkenin refahı da, bize göre hayvanların mutlu olup olmamaları ile ölçülür’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.