Başkan Yılmaz’dan Afrin Gazisine Ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan Konya-Akşehir doğumlu, Uzman Çavuş Mustafa Çakar’ı evinde ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan ve Belediye Meclis Üyesi Fehmi Arslan’ın da eşlik ettiği ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Suriye’nin Afrin bölgesinde 25 Ocak tarihinde, PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği ve 2 askerimizin şehit olduğu saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Çakar, GATA’da gördüğü 13 günlük tedavisinin ardından geçtiğimiz Cuma günü, Gemlik Hamidiye Mahallesinde baba ocağına getirildi.

ZiyaretteUzman Çavuş Mustafa Çakar ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin’de vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şahadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Başkan Yılmaz’aberaberindekilere teşekkür eden Uzman Çavuş Mustafa Çakar’da, cephedeki anılarını anlatarak, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi. Ziyaret sonunda Refik Yılmaz, kahraman Gazimize çerçeveli Türk Bayrağı takdim etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.