DİNAMİK EKİP YERLİ OTOMOBİL İÇİN ASKERİ HARA’YI ÖNERDİ

GTSO 4. Meslek Komitesi adaylıklarını açıklayan Dinamik Ekip temsilcileri GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt’ı ziyaret etti.

Hamza Aygün, Ahmet Küçük, Emir Bektaş, Ekrem Ekdi ve Murat Çakır’dan oluşan Dinamik Ekip heyeti Başkan Akıt’а seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Dinamik Ekip   yerli otomobil fabrikasının ilçemize gelmesi için GTSO’nun Ankara nezdinde girişimde bulunması için dilekçe verdiklerini belirtti. Gemlik ekonomisi açısından hayati öneme sahip olan bu fabrikanın Gemlik’e gelmesi için tüm kuruluşların özellikle GTSO’nun öncü olması gerektiğini ifade etti.

Otomotiv yan sanayinde Türkiye birincisi olan Bursa merkezi hemen yanı başımızdadır. Ayrıca Ro-Ro taşımacılığı için çok önemli bir yer olan Gemlik limanlarımız, yeni hizmete giren otoban ile karayolu, çok kısa zaman içerisinde tamamlanacak olan hızlı tren hattı ve kargo taşımacılığına müsait havaalanı ile tüm ulaşım ağları bu bölgede bulunmaktadır. Belirttiğimiz sebeplerden dolayı Türkiye’de yapılması düşünülen otomobil fabrikası için en uygun yer 4400 dönüm alana sahip Gemlik Askeri Hara bölgesidir.

Dinamik Ekip temsilcileri Akıt’а bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni seçilecek Meclisin kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanması gerektiğini vurguladılar. Onursal Başkan olarak her zaman GTSO idarecilerinin kendisiyle istişare edilmesinin önemine değindiler.

Ziyarette Gemlik А.Ş. projeleri hakkında da detaylı bilgi veren heyet temsilcileri, seçilmeleri halinde meclis üyeleriyle istişare ederek bu oluşumu şekillendireceklerini ve uygun görülmesi halinde kurulması için gayret göstereceklerini belirttiler.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt Dinamik Heyet’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek böylesine genç ve ismi gibi dinamik olan ekibin aday olmasının da sevindirici olduğunu belirterek, seçimlerin odamıza ve tüm Gemlik’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.