Talan; Esnaf Büyürse Gemlik Büyür

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İbrahim Talan, ziyaretlerine devam ediyor. Ekibiyle çok sayıda esnafı ziyaret ederek projelerini ve çalışmalarını anlatan başkan adayı, Gemlik gibi sanayi kentinde esnafın bu kadar yokluk içinde olmaması gerektiğini vurguladı.

Talan, ‘’Gemlik sanayi bölgesi. Önemli sayıda büyük işletme mevcut. Üniversite kampusu ve yaz aylarındaki sirkülasyonu hesap edildiğinde, Gemlik esnafının zor durumda olmaması gerekir. Ne yazık ki gerçek böyle değil. Gemlik’te son yıllarda kepenk kapatan esnafın sayısı Türkiye’nin pek çok ilçesine göre çok ileride. Gemlik gibi sanayinin olduğu ilçelerde ise esnaf sayısı artıyor. Gemlik’te esnafın küçülmesinin ana sebebini bulmalı, sağlam bir fizibilite çalışması yapmalıyız. Gemlik’te esnaf büyürse, Gemlik büyür.

Biz esnafın adayıyız. Şu veya bu siyasi partinin doğrularını değil, esnafın doğrularını önemsiyoruz. Bu nedenle çalışmamızı da, tamamen esnaf odaklı yapıyoruz. Böyle yapmaya da devam edeceğiz. İçimizde her görüşten arkadaşlarımız var. Siyaseten kimseyi ötekileştirmek bizlere yakışmaz. Bizim arkamızda esnafımız var. Onlar için adayız. Esnafımızın dayanışma ve hoşgörüyle her zaman yanında olacağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.