Gemlik’in vergi şampiyonları

Gemlik Vergi Dairesine kayıtlı kurum ve şahıslardan, geçtiğimiz yıl en yüksek vergi ödeyenlere teşekkür belgeleri verildi. Kurumlar Vergisinde Gemport ve kuruluşları başı çekerken, şahıslardan isimlerinin açıklanmasını istemeyenler oldu.

GTSO Toplantı Salonunda yapılan törene Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karataş, GTSO Başkanı Kemal Akıt, GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta da katıldı.

Programda ilk sözü alan GTSO Başkanı Kemal Akıt; ‘’Türkiye Ekomomisine yön veren, ekonomi adına önemli ilçelerden biri olan Gemlik’teki vergi mükelleflerini onurlandırmanız bizleri de sevindirdi. İlk sıralarda yer alanların da bizim üyemiz olmasından gurur duyduk. Bizler devletimizden huzur ortamı istiyoruz. Huzur olursa, biz daha çok üretir, daha çok vergi veririz’’ dedi.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karataş ise; ‘’Gemlik’te iki konu için toplandık, hem yeni mevzuatı anlatmak, hem de vergi ödeme konusunda önde gelen isimlere teşekkür belgelerini takdim etmek’’ dedi.

Dereceye girenlere Teşekkür Belgelerini de Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karataş, GTSO Başkanı Kemal Akıt, GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir takdim etti.

DERECEYE GİREN KURUM VE ŞAHISLAR;

Kurumlar Vergisi birincisi Gemport Liman A.Ş. oldu. Gemport’un 13 milyon 366 bin 641 lira vergi ödediği açıklandı.

  1. Kurum adının açıklanmasını istemedi.
  2. Filiz Kızılderili Elektrik,
  3. Sarıkaya Karaburun Elektrik.
  4. Kurum adının açıklanmasını istemedi.
  5. Aksa Gemlik Do ğalgaz Dağıtımı A.Ş.
  6. Kurum adının açıklanmasını istemedi.
  7. Tepe Elektrik Üretim Ticareti
  8. Yılmar Lojistik

10.Internasyonal Armodred

ŞAHISLARDA

Alaattin Akcan’ın 794 bin 561 lira ile ilk sırayı aldı. 9’uncu sırada Serdar Ali Çetin, 10 ‘uncu sırada Şahap Aktaş teşekkür belgesine layık görüldü. Arada bulunan isimler de isminin yayınlanmasını istemediler.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.