Paşa Ağdemir GTSO’ya aday

GTSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten Gemlik’in önde gelen iş adamlarından Paşa Ağdemir, GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Makamında basın mensuplarına açıklama yapan Ağdemir şu ifadelere yer verdi; ‘’GTSO Başkanımız Kemal Akıt’tan edindiğim tecrübe il adayım. 9 yıl GTSO yöneticisi, 5 yıl meclis başkanlığı görevini yürüttüm.

GTSO TOBB’DA ÖNDE GELEN ODALARDAN

Odamıza siyaset katmadık. Gemlik Ticaret Odası ülke genelinde ve özellikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde çok iyi temsil edildi. İlçeler arasında en önde gelen odalardan biri oldu. Bizim de bayrağı daha ileriye taşımamız gerekiyor.

Meclis Başkanlığı görevini Hasan Sözüneri gibi Bursa’nın önde gelen bir isminden devralmıştım. Önemli bir mirastı, bu yöne çalışmalar yaptık. Önemli katkılar dağladığımızı da düşünüyorum. Hedefimiz çıtayı daha yukarıya taşımaktır.

BİR DÖNEM ADAY OLACAĞIM

Oda Başkanlığında ekibimle beraber çalışacağım. Arkadaşlarımızla, ileriki günlerde tanıtım toplantısı yapacağız. Ekibimdeki arkadaşlarıma da yer vermek adına sadece bir dönem GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstleneceğim. Yaklaşan seçimlerde, diğer aday olmayı düşünen arkadaşlara da başarılar diliyorum’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.