Gemlik’e İddialı Tat Resume Çiğköfte

Resume Adıyaman Çiğköftecisi Gemlik Kumla yolu üzerinde açıldı.

işletmeciliğini Erkan Zambak’ın yaptığı çiğköfteci, tecrübeli kadrosu, paket servis imkanı, kalitesi ve fiyatıyla Gemlik’te gıda sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Demirsubaşı Mahallesi Şehit Cemal Sokak No; 4-6/A adresinde faaliyete geçen işyeri açılış yaptığı gün boyunca çif köfte ikram yaptı.

Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ve davetliler katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz açılış öncesi yaptığı konuşmasında; ”Gemlik yeni bir tat kazanıyor. çevresinde sevilen ve güvenilen bir ismin, gıda sektöründe yer alması Gemlik için kazanç olmuştur. Erkan kardeşimize ve ekip arkadaşlarına hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

açılış kurdelesi de protokol tarafından kesilirken işletme sahibi Erkan Zambak; ”İşletmemiz hijyen ve helal gıdayı önceliğinde tutmuştur. Marka seçiminde de, verdiğimiz önceliklere en uygun olarak Resume Adıyaman Çiğköftecisini uygun gördük. hem fiyat olarak, hem de lezzet olarak Gemlik’te iddialıyız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.