Ülkü Ocakları Şehit Mevlit’i okutacak

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı Afrin Harekâtın da şehit düşen askerlerimiz için mevlit okuttu. Mevlide MHP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda ocak genci katıldı. Mevlit programının ardından harekâtta yaralanan Gemlikli Uzman Çavuş Mustafa Çakar’ın baba ocağına Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ziyarette bulunuldu.

12 Şubat 2018’de yapılan ziyaret sonrası gazetemize açıklama yapan Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yılmaz ‘’Ülkemiz sınır ötesinde terör ile mücadele halindedir. Coğrafyamız üzerinde kurgulanmak istenen oyunlara ülke olarak tek vücut cevap vermeliyiz. Harekâtta Gemlik’in gençlerinden Uzman Çavuş Mustafa Çakar kardeşim Gazi olmuştur. Kendisinin de ifade ettiği gibi bu vatan için, bayrak için ordumuz mücadelesine devam edecektir. Dün Çanakkale’de ki imanlı nesil, bugün Afrin’dedir. Dün Sarıkamış’ta ki inanmışlık ne ise Afrin’de ki inanmışlık ta odur.

Kahraman vatan evlatları gözlerini kırpmadan cennet vatanımızın için şehadet şerbeti içmektedir. Harekâtta şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Aziz Türk Milletine sabır niyaz ediyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer kılsın.

Bu duygu ve düşünceler ile menfur bir saldırıcı terör örgütü tarafından şehit edilen Koray Pınar ağabeyimizin için 17 Şubat 2018 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Merkez Asım Kocabıyık caminde sene-i  devriyesinde mevlit okutulacaktır. Tüm hemşerilerimiz davetlidir.’’ Şeklindedir.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.