Sertaslan’dan Yılmaz’a; Esnaf Odasından Elini Çek

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın İsmail Beki’yi destekleyen açıklamaları ve esnaf gezileri yapması ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Sosyal Medya hesabından da açıklama yayınlayan Sertaslan şu ifadelere yer verdi; ‘’ Gemlik önümüzdeki günlerde pek çok sivil toplum örgütü ve odaların seçimlerine tanıklık edecek. Bu seçim yarışlarında pek çok görüşten arkadaşımız karma ekipler oluşturup kendi meslek gruplarının ortak menfaatleri doğrultusunda ortaya koyacakları iddiaları ile üyelerinin oylarına talip olacaklar.

Bütün bunlar olurken siyasi partilerin tavrı tarafsızlık ifade etmelidir. Bağımsız sivil toplumun ülke ve meslek grupları için en doğru sonuçları ortaya çıkartacağı gün gibi ortadayken, bu durumun farkında olmayan bir belediye başkanına sahip olan bir ilçede siyaset yapıyor olmak neresinden bakarsanız utanç vericidir. Esnaf Sanatkârlar odası seçimlerinde iki arkadaşımızın önderliğinde iki ekip hizmet yarışına girmişken, içlerinden bir tanesini destekleyeceğini açıklayan bir belediye başkanının böyle bir durumda ortaya çıkacak tepkinin destekleyeceğini söylediği adaya zarar vereceğini bile görememesi daha da utanç verici bir durumdur.

Eyyyyyy belediye başkanı çek ellerini sivil toplumun üzerinden çek ki en doğru sonuçlar ortaya çıksın, zira nereye el atsan berbat ediyorsun. Kaldı ki kim seçilirse seçilsin yanında olmak ve desteklemek bizlerin mecburiyetidir.’’

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.